Smykker i Odense

Odense er en pæn by og med hyggelige gågader. Så hvis du er i shoppinghumør og leder efter nye smykker, vil du få en rigtig hyggelig dag.

Der er en del smykkebutikker i Odense, så du har gode muligheder for at finde de smykker du søger. Der er dog forskel på kvaliteten og ikke mindst serviceniveauet på de odenseanske forretninger. Præcis som det er tilfældet i alle større byer.

Det er derfor Lokal-smykkebutik.dk har lavet en oversigt over de bedre af slagsen. Den kan du fint benytte til at finde den nærmeste smykkebutik i Odense, eller i hvert fald danne dig et overblik.

Find dine smykker i Odense via oversigten nedenfor, eller drag nytte af fordelene hos webshops online.

 

Find lokal smykkebutik i Odense via oversigten

ByAdresseTelefonWebsite
AquinAlbanigade 5528155183www.aquin.dk
Dyrberg/KernVestergade 2066120696www.dyrbergkern.com
Gotte's Sølv og GuldØrbækvej 7565933347www.gottes.dk
Guldsmed Guldsteen ApSRosengårdscentret 8766159019www.guldsteen.dk
Guldsmed Jean SurelVestergade 3466121645www.surel.dk
Guldsmed ZinglersenNørregade 2566130130www.zinglersen.net
Jørgen NielsenVestergade 6366122028www.jnguld.dk
Pandora - Magasin OdenseVestergade 20-www.pandora.net

Smykker i Odense

 

Odense er en by, der af mange kendes for og forbindes med H.C. Andersen. Danmarks største eventyrfortæller nogensinde. Et kendt navn på verdensscenen og mest kendte danskere international set.

Men byen er meget mere end det. Odense er den største by på Fyn og er med sine 170.000 indbyggere landets tredjestørste. I byen finder du Skt. Knud Kirke og mange kendte bygninger. Det er helt naturligt, som en af landets ældre byer.

Rent sportsligt er Odense på flere fronter, men det er nok mest Odense Boldklub der trækker overskrifter i det fynske.  Holdet er byens stolthed, selvom de ikke har nydt den store succes i det 21. århundrede indtil nu.

Få et bedre indblik i hvad Odense er for en størrelse i videoen, der præsenterer byen og giver et nærmere indblik. Se den nedenfor.

Kort video om Odense by