Om os

Lokal-smykkebutik.dk er en forbrugerorienteret hjemmeside, der ønsker at give forbrugerne overblik og indblik i de lokale muligheder. Der er rigtig mange smykkebutikker i hele Danmark og webshops på nettet. Det kan derfor være svært at vide, hvor man skal starte sin søgen.

Lokal-smykkebutik.dk er for alle der søger en lokal smykkeforretning eller guldsmed. Vi har lavet en oversigt for alle de 10-12 største byer i Danmark. Det giver dig alle forudsætninger for at finde smykker i din lokale by.

 

Kendetegn ved vores oversigter

Der er en række kendetegn ved vores oversigter, som du bør kende til. Det er nemlig ikke hvem som helst, vi ønsker at henvise dig til som forbruger:

  • Ingen negativ omdømme på nettet
  • Butikker der virker seriøse og servicemindede
  • Fornuftigt udvalg og smykker i god kvalitet

Det betyder med andre ord, at hvis smykkebutikken fx. har en række negative anmeldelser på vurderingssider som Trustpilot eller DetHitter, så indgår de ikke i vores oversigt.

Vi forsøger så vidt muligt, altså kun at henvise dig til troværdige og servicemindede virksomheder. Omvendt er vi klar over det aldrig er 100 % muligt og at der altid kan være enkelte uheldige episoder.

Har du haft en negativ oplevelse?

Har du haft en negativ oplevelse med en af butikkerne fra vores oversigt, hører vi gerne om det. Alt du skal gøre er at kontakte os.

Det kan ligeledes være vi har overset en væsentlig detalje, der gør at en forretning bør fjernes fra oversigten. Du er velkommen til at hjælpe os med, at holde oversigterne opdaterede og skarpe.